Cukraus gidas

2.99

Cukraus gidas – viskas, ką vertėtų žinoti apie pridėtinį („laisvą”) cukrų – vienoje vietoje.

 

Cukraus gide rasite:

 

  • kas yra pridėtinis („laisvas“) cukrus;
  • kas nėra pridėtinis („laisvas“) cukrus;
  • pagrindiniai pridėtinio cukraus šaltiniai;
  • pridėtinio cukraus žymėjimo terminai;
  • kaip atpažinti cukrų maisto produkto etiketėje;
  • kaip žinoti kada maisto produktuose (kietuose produktuose bei gėrimuose) yra daug / mažai cukraus; kaip pasirinkti sveikatai palankiai;
  • ką vertėtų žinoti apie vaisių ir daržovių sultis bei trintus kokteilius;
  • praktiški patarimai, kaip sumažinti pridėtinio cukraus suvartojimą;
  • pridėtinio cukraus paros normos skirtingo amžiaus asmenims;
  • literatūra – norintiems sužinoti daugiau;
  • + 2 atmintinės, kurias atsispausdinę, aktualią informaciją visada turėsite po ranka!

 

Puslapiai: 4

Formatas: PDF failas

Autorė: mitybos specialistė Solamita Lukauskė

Dalintis